Allround Monteur

Zie jij elke storing als een uitdaging en raak jij enthousiast van het verbeteren van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe machines dan zijn wij op zoek naar jou!

 

ALLROUND MONTEUR 

 

Werkzaamheden

 • Analyseren, oplossen en voorkomen van alle denkbare technische storingen in productiemachines en technische installaties m.b.t. het gebouw
 • Optimaliseren van productieprocessen
 • Assisteren, begeleiden en beoordelen van werkzaamheden van externe technische bedrijven
 • Het maken van rvs constructiewerk, deels zelf uitvoeren en deels extern
 • Het maken en/of aanpassen van besturingen en schakelkasten, deels zelf uitvoeren en deels extern
 • Het actueel houden van de elektrische installaties van productiemachines en gebouwen
 • Je werkt volgens de binnen Hekos gestelde BRC-normering (7 level AA)

 

Profiel

 • Minimaal een afgeronde technische MBO opleiding  (niveau 3 of 4)
 • 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent vaardig met constructiewerk, elektrotechniek en pneumatiek
 • Je bent stressbestendig en kunt analytisch denken
 • Ervaring met Siemens LOGO is een pré, evenals ervaring in de voedingsmiddelenindustrie                                   

Wij bieden

 • Een ambitieuze werkomgeving met een prettige collegiale sfeer
 • Beschikking tot een goed uitgeruste technische werkplaats
 • Reguliere werktijd van 8:00 tot 17:00 uur, normaliter geen ploegen- en weekenddienst
 • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en doorgroeien
 • Goede arbeidsvoorwaarden

 

Toelichting

Wat houdt deze baan in en wie zoeken wij?

Hekos is een continu groeiend productiebedrijf en houdt zich bezig met het vervaardigen van oosterse snacks en spekkoek. Hiervoor is de nodige techniek in huis wat uiteraard onderhouden, gerepareerd, uitgebreid en waar nodig verbeterd moet worden. Hiervoor hebben we allround monteurs nodig.

Allround omdat we mensen zoeken die het leuk vinden om in een relatief klein team te werken. In een klein team is het noodzakelijk om meerdere disciplines te beheersen om zo altijd alle voorkomende technische werkzaamheden het hoofd te kunnen bieden. Het werkgebied is grofweg te verdelen in een gemechaniseerde productieafdeling, een verpakkingsafdeling en de technische installaties van het gebouw.

 

Waar bestaan de werkzaamheden uit?

De hoogste prioriteit bij een productiebedrijf is natuurlijk zorgen dat de productie goed verloopt. Wordt er in de productie opgemerkt dat door een technische oorzaak een bepaalde kwaliteit of output niet behaald wordt, dan is het de taak van de monteur om te zorgen dat dit zo snel mogelijk weer verholpen wordt. Het varieert van fine-tuning tot desnoods een snelle ‘pleisteroplossing’ wat op een rustiger moment structureel aangepakt wordt.

Dit kan een mechanische, pneumatische, elektrische of besturingstechnische aangelegenheid zijn. Dus ook vandaar een allround monteur.

Het storingswerk vergt een bepaalde mate van logica, stressbestendigheid en creativiteit. We zoeken dan ook mensen die het leuk vinden om onder de ‘productie druk’ diverse brandjes te blussen om zo de productie door te kunnen laten gaan.

Maar het liefst hebben we natuurlijk zo min mogelijk storingen. Daarom is het noodzakelijk om te zorgen dat de technische staat in de basis op orde is en zo blijft. Ook dit valt onder de verantwoordelijkheid van het technische team. Als hiervoor verbeteringen of veranderingen doorgevoerd moeten worden dan is daar ruimte voor. Een goede inbreng hierin wordt zeer op prijs gesteld!

Daarnaast is Hekos zoals gezegd altijd groeiende. Dus met enige regelmaat wordt de productie uitgebreid met nieuwe machines of productielijnen. Het technische team wordt altijd betrokken bij de keuze, afname en in bedrijfstelling ervan. Het komt veel voor dat (veelal kleinere) machines, constructies of technische installaties in eigen beheer bedacht, ontwikkeld en gemaakt worden. Hekos beschikt dan ook over een ruime werkplaats welke goed uitgerust is ten behoeve van constructie- en elektrotechnisch werk.

 

Dan hebben we nog de algemene techniek met betrekking tot het gebouw. Een deel van dit onderhoud wordt door externe technische bedrijven uitgevoerd, waarbij de begeleiding en beoordeling hiervan tot de verantwoordelijkheid van het technische team behoort. Onder meer door het feit dat Hekos onder de BRC-normering valt is dit een niet onbelangrijke taak.

Kortom, een grote diversiteit aan werkzaamheden met ruimte voor creativiteit en zelfstandigheid, waardoor geen dag hetzelfde zal zijn!

Toekomst

Als het bovenstaande je aanspreekt en je voldoet aan het profiel schroom dan niet om je reactie te versturen naar ons. Hekos zou zomaar eens je nieuwe en prettige werkplek kunnen worden voor nu en de toekomst.  Naast goede financiële arbeidsvoorwaarden zijn er namelijk mogelijkheden tot doorgroei en persoonlijke ontwikkeling. 

Reageren

Meer informatie?

Alleen voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact op nemen:

0226-315866 (Annemieke de Ridder of Lilian Huibers).

 

Reactie versturen

Verstuur je reactie voorzien van CV en motivatie, per post of e-mail naar:

Lilian Huibers, Hekos Oriental Food, Middelmoot 7, 1721 CZ Broek op Langedijk, vacature@hekos.nl

 

(acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld).